Aktiviteter / Unge
Vi tror

Unge


I BBU brænder vi for at arbejde med børn og unge. Vi ønsker at styrke og udvikle børne- og ungdomsarbejde på baggrund af vores kristne tro og i fællesskab med lokale kræfter over hele landet.

Tro er netop et spørgsmål om at være engageret og passioneret arbejde for det, man tror er rigtigt.

Derfor ønsker vi i BBU at lede børn og unge til en levende tro, der kalder dem ind i meningsfyldte fællesskaber, giver styrke til at leve livet til deres fulde potentiale og vise ansvar og engagement i den verden vi er en del af.

Det handler om at være kirke på nye måder under nye udfordringer. I arbejdet især med teenagere og unge prøver BBU derfor at give plads til nye udtryk for tro, det gælder både i uddannelsen af nye teenage- og ungdomsledere, og på weekender og lejre, der samler teenagere og unge fra hele landet.

Troen er drivkraften i alt vores arbejde og derfor siger vi i BBU, at vi tror på det du brænder for. Vi ønsker at give plads til og hjælpe med til at netop din passion, og din drøm må blive til virkelighed!

Kontakt BBUs sekretariat og hør mere om hvordan du kan blive engageret i arbejdet både lokalt, national og globalt eller hvordan du kan få hjælp til at din passion kan blive virkelighed.

Kirken skal være et tegn på alt det gode, Gud ønsker for sin verden: Kærlighed, fællesskab, genoprettelse, forsoning og forandring – som kirke er vi medarbejdere på Guds virkelighed

BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262