Vi ønsker at gøre dit frivillige arbejde lettere!

Derfor har vi samlet en materiale bank, så du kan finde materiale, som passer til den aldersgruppe du er frivillig for. Aldersgruppen unge dækker over alderen 18 – 30 år.

Podcasten / Den Røde Tråd

Vi gennemgår vi aldersfasen 16-20 år.

Unge i denne fase bliver kaldet for ‘opdageren’ og det grundlæggende behov handler om at blive voksen.

Det specielle fokus i denne fase er, ‘Jeg har fået gaver af Gud, der kan bruges i mit liv’, ‘Jeg opdager, hvordan troen kan vise vej og give retning’, ‘Jeg oplever Guds kærlighed, og jeg giver den videre’, ‘Jeg udfordres og engageres til at forvalte Guds skaberværk’…

 

Du kan bruge podcasten til at lytte dig frem til mere baggrund og viden om selve aldersgruppen.

Podcasten / Den Røde Tråd

Vi gennemgår aldersfasen 21-30 år.

Unge i denne fase bliver kaldet for ‘gartneren’ og det grundlæggende behov er ansvar. 

Det specielle fokus i denne fase er, ‘Min relation til Gud bliver dybere’, ‘Jeg tager ansvar for min tro, mit liv og mine vaner’, ‘Jeg udfordres til at udleve Guds kærlighed til mine medmennesker’, ‘Jeg udlever min kærlighed til skaberværket gennem ansvarsfulde valg’…

Vil du eller jeres lederteam udfordres og udvikle jeres lederskab?

Vi uddanner og vejleder børnemedarbejdere og udgiver materialer til brug i søndagsskoler og børnekirker. Hvert år samler vi mere end 150 børn til Børnestævne – her bobler livet over i masser af sjov, leg og fællesskab.

Vi er en levende organisation i fortsat udvikling, her er hele livet i centrum – vi ønsker at hjælpe børn og unge til at finde et grundlag for livet – et udgangspunkt og en tilgang til livet der tager sit udgangspunkt i troen på Gud, og favner hele livet og hele verden.

Webbaseret lederkursus /

Led Med Dit Liv

‘Led Med Dit Liv’ er et webbaseret lederkursus, som vil give dig og jeres team konkrete værktøjer, og tid til faglig fordybelse og læring.

Kursusforløbet er struktureret så der er plads til at reflektere omkring dit eget og lederteamets måde at lede, modtage kundskab og efterfølgende afprøve teorierne.

Refleksion, læring og praktiske opgaver er helt grundlæggende i kursusforløbet.

Inspiration

Messy Church

 

Messy Church er en kreativ og involverende gudstjenesteform, som aldrig bliver færdigbygget, men hele tiden bygges og formes af deltagernes forskellige evner og ressourcer i en rodet stil med det mål at mennesker må opleve kald til og bevarelse i fællesskabet med Jesus Kristus.

 

Messy Church bygger på at være et åbent, rummende, omsorgsfuldt og Kristuscentreret fællesskab i de fire grundsten: Drop in, aktiviteter, bibelhistorie og fællesspisning. 

Ønsker I at starte op med Messy Church? Så kontakt [email protected]