Vi ønsker at gøre dit frivillige arbejde lettere!

Derfor har vi samlet en materiale bank, så du kan finde materiale, som passer til den aldersgruppe du er frivillig for. Aldersgruppen tweens dækker over alderen 4. – 6. klasse.

Podcasten / Den Røde Tråd

 

Vi gennemgår aldersfasen 8-12 år.

Børn i denne fase bliver kaldet for ‘ingeniøren’ og det grundlæggende behov er at finde ens egen identitet.

Det specielle fokus i denne fase er, ‘Jeg er skabt til at leve i en relation med Gud’, ‘Jeg kan følge Jesus, som ønsker at hjælpe mig i livet’, ‘Jeg prøver at udleve Guds kærlighed i mødet med andre’, ‘Jeg øver mig på at passe på og holde af naturen’…

 

Du kan bruge podcasten til at lytte dig frem til mere baggrund og viden om selve aldersgruppen

Materiale / Gud er konge

 

‘Gud er konge’ er en serie med undervisningsmateriale til børn og juniorer, til brug i børnekirke eller klub sammenhæng. Serien består af seks sæsoner, der hver indeholder lektioner til et halvt år.

  • Gud er konge 1, 3 og 5 er efterårssæsoner, der slutter med juletekster.
  • Gud er konge 2, 4 og 6 er en forårssæsoner.

Hvis du skal bruge ‘Gud er Konge’ for første gang, kan du godt starte med f.eks. sæson 2, der er ikke sammenhæng mellem de enkelte sæsoner.

Materiale / Juniorfrø

 

Juniorfrø er en gennemarbedet serie inspirationsbøger, som her inderholder 47 komplette samlinger til et helt år fr juniorer (4. – 6. klasse).

Bøgerne er opbygget ud fra serier af temaet med aktiviteter.

Ønsker I at bruge materialet? Så kontakt [email protected]

Vil du eller jeres lederteam udfordres og udvikle jeres lederskab?

Vi uddanner og vejleder børnemedarbejdere og udgiver materialer til brug i søndagsskoler og børnekirker. Hvert år samler vi mere end 150 børn til Børnestævne – her bobler livet over i masser af sjov, leg og fællesskab.

Vi er en levende organisation i fortsat udvikling, her er hele livet i centrum – vi ønsker at hjælpe børn og unge til at finde et grundlag for livet – et udgangspunkt og en tilgang til livet der tager sit udgangspunkt i troen på Gud, og favner hele livet og hele verden.

Webbaseret lederkursus /

Led Med Dit Liv

 

‘Led Med Dit Liv’ er et webbaseret lederkursus, som vil give dig og jeres team konkrete værktøjer, og tid til faglig fordybelse og læring.

Kursusforløbet er struktureret så der er plads til at reflektere omkring dit eget og lederteamets måde at lede, modtage kundskab og efterfølgende afprøve teorierne.

Refleksion, læring og praktiske opgaver er helt grundlæggende i kursusforløbet.

Inspiration

Messy Church

 

Messy Church er en kreativ og involverende gudstjenesteform, som aldrig bliver færdigbygget, men hele tiden bygges og formes af deltagernes forskellige evner og ressourcer i en rodet stil med det mål at mennesker må opleve kald til og bevarelse i fællesskabet med Jesus Kristus.

Messy Church bygger på at være et åbent, rummende, omsorgsfuldt og Kristuscentreret fællesskab i de fire grundsten: Drop in, aktiviteter, bibelhistorie og fællesspisning. 

Messy Church er rigtig godt, hvis din kirke ønsker at gøre noget godt for børnefamilier i jeres lokal område.

Ønsker I at starte op med Messy Church? Så kontakt [email protected]