Ansatte

 

Bo Lundgaard

Forretningsfører og Foreningskonsulent

Det er helt gratis for lokalforeningerne at få Bo på besøg

Måske mangler du hjælp til det administrative, økonomi, generalforsamlinger og medlemsregistrering.

Har din ledergruppe brug for at høre om de mange gode materialer som findes til den aldersgruppe som du arbejder med? Bo kommer gerne og præsenterer de forskellige materialer som findes og som mange slet ikke at opdaget endnu.

Gennem BBUs lokale lederuddannelse kan du få undervisning til din ledergruppe. Bo har bl.a. undervist Roskilde om relationer og Hjørring om lederstil. Bo kan undervise i mange forskellige emner/temaer, men har din ledergruppe et særligt emne, så er det også muligt at få strikket en undervisning sammen omkring det. Kontakt derfor endelig Bo, for at høre mere! 

 

Lea Binta Kjeldgaard

Ledertræningskonsulent

EFBU (Evangelisk Frikirkes børn og unge ) og BBU har fra d. 1. december 2023 fået Lea ansat som ledertræningskonsulent.
Lea skal blandt andet arbejde med:
udvikling af ledertræning for 12-14 årige i samarbejde med ’Børn og tro’ og ’Børnebussen’
– videreudvikling af SHIP for 13-17 år
– udvikling af ledertræning for gymnasiealderen, hvor der er fokus på basic ledelse
– et nyt tilbud for 20+ målgruppen, hvor der er fokus på fællesskab
– et musiktilbud for 16-30 år

 

 

6016 1219

Julie Bay-Smidt 

SoMe & PR ansvarlig 

Trivsel- & frivilligheds coach

Julie er ansvarlig for alt PR og SoMe til BBU. Det er derfor hende, du skal kontakte, hvis du gerne vil have hjælp og sparring til dette.

Julie sørger også for, at informere gennem BBU’s officelle kanaler og opdatere med billeder og tekst. Hvis I har en god historie, kontakt da meget gerne Julie.

Derudover er Julie ansat som trivsel- og frivilligheds coach i BBU. Hun er til rådighed til 1:1 samtaler med frivillige ledere i børne-, teenage- og ungdomsarbejdet. Hun vil også kunne komme ud og tage samtaler med ledergrupper og komme med idéer til at styrke trivslen. Du er altid velkommen til at kontakte Julie, hvis du har spørgsmål.

Julie kommer til dagligt i Regen/Kristuskirken på Nørrebro, København. Hvor hun også er timeansat til ungdomsarbejde.

 

4240 7810

Mayken Rødvig

Lokalansat børne- og familie medarbejder i København

Mayken er leder af børne- og familiearbejdet i Købnerkirken, koordinerer kirkens børnekirke og arbejder på at udruste frivillige i arbejdet hermed. Dette er en ansættelse mellem den lokale menighed og BBU.

Derudover brænder hun for at gøre kirken til et aktivt hus for børn og familier i lokalområdet og bruge kirken som base for at opbygge sunde, inkluderende fællesskaber med relationen både til Jesus og hinanden i centrum.

Mayken har god viden omkring formidling – både i børnehøjde men også formidling til, og udrustning af, de enkelte medarbejdere og frivillige.

Kontakt gerne Mayken hvis du ønsker sparring i forhold til arbejdet med børn og børnekirke medarbejdere.

2927 8893

Maria Bentsen

Lokalansat børne- og familie medarbejder i Sæby

Maria er leder af børne- og familiearbejdet i Sæby. Dette er en ansættelse mellem den lokale menighed og BBU.

Maria er i Frikirken i Sæby, hvor hun tager sig af børne- og familie arbejdet. Maria siger selv, at det er en lille kirke der tør at have store drømme, at nå sin by med budskabet om, at der er en Jesus der elsker dem og vil dem. Arbejdet i Sæby er et møde med mange mennesker og mange opgaver. Men hvor er jeg taknemlig for at må løbe sammen med dem, og hvor glæder jeg mig til at se, hvad fremtiden bringer og hvad Jesus har gang i.

Moses Peng 

Chinkonsulent 

Moses bor i Esbjerg, hvor han er ansat som præst i Chin menigheden. Moses arbejder samtidig frivilligt som generalsekretær for den danske landsdækkende Chin organisation CCA-DK, hvor lokale Chin menigheder samles. Det er gratis at få Moses på besøg og han skal bl.a.:

  • Besøge de lokale Chin børne-og ungdomsgrupper
  • Formidle undervisningsmateriale til Chin lokalforeninger
  • Formidle lederuddannelse til Chin lokalforeninger
  • Hjælpe med medlemsregistrering og administration i alle Chin lokalforeninger

6183 8478

Landsledelsen – demokratisk valgt af BBU’s medlemmer

Nicolas Ditlev Fromsejer

Formand

I 2020 indtrådte Nicolas i BBU’s landsledelse, her med fokus på det internationale arbejde. Siden 2021 har han været formand for BBU. 

Du/I skal altid været velkomne til at kontakte ham, hvis I brænder inde med noget. Jeg kommer også gerne på besøg rundt ude i det hos jer. 

Nicolas sidder desuden i DUF’s Internationale Udvalg, som repræsentant for BBU og de kirkelige organisationer i DUF, hvor han er med til at uddele midler fra alle medlemsorganisationer til internationale udviklingsprojekter rundt om i verden. 

Til dagligt kommer Nicolas i Regen/Kristuskirken på Nørrebro, Købehavn. 

I tilfælde af presse eller BBU’s holdninger kontakt da Nicolas. 

 

Sebastian Lund Bækgaard

Næstformand

Sebastian blev valgt ind i BBU i september 2023. Læs her, hvorfor Sebastian er med i BBU.

“Det jeg glæder mig til i mit arbejde i BBU er; at gøre en forskel som er synlig og mærkbar for de lokale teenage- og børnegrupper rundt omkring i landet. Jeg ser derudover frem til at være med til at tænke og udvikle en retning for BBU og for arbejdet med fremtidens børn og unge i baptistkirker rundt omkring i hele landet, da netop det er en vigtig byggesten for den enkelte kirke og dens fremtid. Hos BBU vil jeg gerne blive klogere på, hvordan man som forbund med sine overordnede tanker om retning og værdier kan få helt konkret betydning i den enkelte teenage- eller børnegruppe, samtidig med at være en forbund, som går foran og arbejder på vegne af af de enkelte grupper, på et højere både økonomisk plan, politisk plan osv.”

5123 1478

Magnus Fuchs

Næstformand

Magnus blev valgt ind i BBU i september 2023. Læs her, hvorfor Magnus er med i BBU.

“Jeg brænder helt vildt for børne- og ungdoms arbejde og for det store frivillige arbejde, der særligt kendetegner den danske frikirke. Af den grund er jeg så spændt på at være en del af landsledelsen i BBU, hvor jeg også får muligheden for at lære mere om foreningslivet. Jeg drømmer om at se en ny generation af børn og unge vokse ind i et tættere forhold med Jesus med hjælp fra kompetente og veludstyrede ledere i de forskellige lokalforeninger, men også som et resultat af samvær med andre børn og unge fra hele landet på diverse lejrer og kurser. For mig er sund forkyndelse og anvendelig undervisning så vigtigt, da det skal kunne udruste vores børn og unge og løfte deres generelle trivsel i en verden, som skriger efter fundament og sandhed.”

 

4242 9861

Cecilie Lundø Krag 

Medlem af Landsledelsen

Cecilie kommer til dagligt i Roskilde Baptistkirke, hvor hun også bor.

 

 

6154 7627

Van (Dorothy Van Tha Par Thang)

Medlem af Landsledelsen

Van blev genvalgt ind i BBU i september 2023. Læs her, hvorfor Van er med i BBU.
“Jeg brænder for det frivillige arbejde og det at man kan gøre og give noget godt for andre mennesker. Jeg står selv med forskellige frivilligt arbejde i Chin lokalforening, især indenfor børn og unge. Som en del af BBU håber jeg, at jeg kan være med til at sætte nye ideer og fremtidige vision for den nye generation af børn og unge, og se dem vokse i en tættere relation med Gud. Jeg glæder mig til at se hvad Gud har af planer for BBU.”

2685 1846

Amanda Kvist

Medlem af Landsledelsen 

Amanda blev valgt ind i BBU i september 2023. Læs her, hvorfor Amanda er med i BBU.
“Jeg glæder mig til at træde ind i BBUs ‘maskinrum’ og se, hvordan store som små som justeringer kan være med til at gøre en positiv forskel for BBUs deltagere og frivillige både lokalt og nationalt. Jeg tror på at gode og sunde fællesskaber kan være med til at skabe en grobund for en kultur med mindre sammenligning, mere kærlighed til sig selv og sin næste samt en ærlig og nær relation til Gud. I BBU håber jeg på, at blive klogere på, hvad børn og unge i Danmark ønsker af BBUs lokale foreninger og nationale initiativer, så vi – i fællesskab med de seje frivillige – kan støtte op om dét der giver værdi og mening.”

2139 2004

Jenica Zing Tha Par

Medlem af Landsledelsen

Jenica Zing Tha Par er Landsledelsesmedlem i BBU, og kom ind i landsledelsen i 2023. Læs her, hvorfor Jenica er med i BBU.
“I og med at dette bliver mit første “rigtige” frivillige arbejde, så ser jeg først og fremmest frem til at kunne arbejde med andre unge og kompetente medlemmer af landsledelsen. Det som jeg gerne vil være med til at byde på ved netop at være en del af landsledelsen er, at gøre en forskel for børn og unge som kan mærkes og ses.
Det er alt fra at give dem en form for styrke ift. blandt andet lederskab som jeg synes er vigtigt, da det kan hjælpe dem med at navigere dem selv bedre i livet, og desuden hjælpe dem til at komme tættere på Gud. Selv håber jeg i den grad også, at blive klogere på hvordan man bedst muligt kan hjælpe de forskellige lokalforeninger.”

 

6016 5587

DUF delegerede

Marcus Kristoffersen

Medlem af DUFs internationale pulje

DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråd) styrelse udpegede i marts 2024 Marcus Kristoffersen til at sidde med i DUFs internationale pulje.
Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte Marcus.
Vil du læse mere om DUF? Så klik ind på www.duf.dk

Christoffer Lund Bækgaard

Medlem af DUFs lokalforenings pulje

DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråd) styrelse udpegede i marts 2024 Christoffer Lund Bækgaard til at sidde med i DUFs lokalforenings pulje. Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte Christoffer.
Vil du læse mere om DUF? Så klik ind på www.duf.dk