“Ja” til at nedbryde fordomme.

“Ja” til at skabe relationer mellem den vestlige og den tredje verden.

“Ja” til at tage et ansvar for den verden, vi er en del af.

Yego betyder ’ja’ på Kinyarwanda, som er det talte sprog i Rwanda, og er samtidig navnet på et fælles projekt mellem Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund (BBU) og Danske Baptisters Spejderkorps (DBS).

Yego er ikke et hjælpeprojekt, men et partnerskab med AEBR Youth i Rwanda. Siden 2010 har vi i samarbejde afviklet flere projekter, der har sat unges rettigheder og rolle i udviklingen af Rwanda i centrum, og derigennem også arbejdet på at styrke AEBR Youth som organisation.

Rettigheder, udvikling, iværksætteri, samfundsrelevante problematikker, ungdomsgrupper, og medborgerskab er nogle af de nøgleord, der beskriver samarbejdet og de fælles projekter mellem Yego og AEBR Youth.

Udover det tætte samarbejde med AEBR Youth i Rwanda, arbejder Yego også i Danmark. Vores ønske er, at give unge danskere et kendskab til den verden de er en del af og den hverdag, unge i andre dele af verden lever i.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at vide mere om YEGO – vores samarbejdspartner, medlemmerne eller læse om vores arbejde og forskellige projekter, er du meget velkommen til at finde os på Facebook, hvor du også kan finde vores kontaktoplysninger.

Yego teamet har udarbejdet et materiale, med nogle aktiviteter omkring Yego, vores arbejde og Rwanda.

Materialerne er delt i tre aldersgrupper, så det er let at tilpasse forskellige aldre: