Om BBU / Landsmøde

Landsmøde

BBUs Inspirationsdag med Landsmøde afholdes lørdag d. 26. september kl. 9.30-16.00 i Odense Baptistkirke, Klosterbakken 11, 5000 Odense. (Det kan være lidt vanskeligt at finde parkering i området).

Det bliver en spændende dag, som giver os helt nye muligheder for at lave en dag med meget inspiration.

Vi får bl.a. besøg af Søren Østergaard fra CUR, som vil tale om aktuelle trends, med baggrund i den nye bog: Jagten på frirum - perspektiver på unge, hverdagsliv og fællesskab. Bogen vil blive delt ud til deltagerne.
 


Charlotte Willer vil tage os alle med ind i en spændende samtale om BBUs fremtid.

Bogen "Led med dit liv" lanceres og uddeles til alle lokalforeninger. Rasmus Elkjær Larsen vil forklare hvordan bogen kan danne ramme for BBUs arbejde i mange år fremover og hvordan den kan hjælpe til at lave en rød tråd i lokalforeningens arbejde.
 
 
 

BBU har sammen med en række andre kirkelige organisationer udviklet materialet "Her har vi der godt sammen" og det er blevet virkeligt godt. Materiale vil blive præsenteret og uddelt til lokalforeningerne.
 
 
 

Du vil høre mere om BBUs spændende ledertræningstilbud og det internationale arbejde.

Naturligvis skal vi også afholde selve landsmødet, hvor der bl.a. er valg til Landsledelsen. Der skal vælges mindst fire nye ind i landsledelsen. Her kan du også høre formandens beretning og være med til at beslutte BBUs budget.

Glæd dig til en spændende dag d. 26. september. Saml gerne en bil-fuld (eller flere) fra din lokalforening.

Dagens program
09.30 Morgenkaffe
10.00 Velkomst
10.10 Jagten på frirum - Perspektiver på unge, hverdagsliv og fællesskab
          Søren Østergaard
11.15 Hvad skal BBU fokusere på i fremtiden? Charlotte Willer
12.15 Frokost
13.00 Landsmøde
14.30 ”Her har vi det godt sammen”, frivillighed, Internationalt arbejde,
           ledertræning m.m.
15.00 Led med dit liv. Rasmus Elkjær Larsen
15.45 Afslutning

Alle kan deltage i Landsmødet, men det er kun medlemmer af BBU’s lokalforeninger og Landsmedlemmer som har stemmeret til selve Landsmødet. Du kan godt nå at blive Landsmedlem i denne seje organisation, hvis du klikker her.
 
Hvis du vil se 2020 Landsmødematerialet, kan du klikke her.
 
Hvis du vil læse referatet fra Landsmødet 2019, kan du klikke her.
 
På Landsmødet skal der vælges formand, to næstformænd og fire medlemmer. 
 
Kandidater kan opstilles helt frem til selve valget og har du lyst til at vide mere om at sidde i Landsledelsen, kan du kontakte Rasmus Højmark.
 
Det er gratis at deltage. BBU har ekstraordinært valgt at refundere transportudgifter med billigste offentlige transportmiddel eller kørsel i egen bil til efter statens lave takst for kørsel. Refusionsskemaer udleveres d. 26. september.

Alle lokalforeninger bedes senest 15/9 maile antal deltagere til bbu@bbunews.dk. Landsmedlemmer og øvrige bedes også tilmelde sig inden 15/9.
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262 | bbu@bbunews.dk