Ledertræning / Jeremias

Jeremias

 
 
Er du leder i din kirke? Har du lyst til at blive bedre udrustet til at lede andre? Er du i alderen 16-20? Så er Jeremias noget for dig. Næste Jeremias hold bliver arrangeret i et samarbejde mellem MBU fra Missionsforbundet og BBU fra Baptisterne.

Jeremias er et ledertræningskursus, som forgår på tværs af landet i skoleåret 20/21. I løbet af 3 weekends, afholdt i forskellige kirker, vil du få en dybdegående undervisning i det at være leder.
 
Der vil derfor være fokus på udviklingen af tro, karakter og kompetencer. Undervisningen vil handle om den personlige udvikling, ressourcer og kompetencer, tro, den verden vi lever i og hvordan vi følger efter Jesus.
 
 
Det handler om ledelse, Jesus og dig!
 
 
Der bliver også en TUR på dette års Jeremias. Hvor turen går hen, er ikke helt på plads endnu, men glæd dig til nogle dage med rigtig store oplevelser og en helt særlig mulighed for at opleve lederudvikling, venskaber og Jesus.
 
Lederne er Thomas Kofoed Lundegaard og Emma Frederikke Jensen og du kan kontakte emfj@live.dk, for yderligere information.
 
Det koster kr. 2.500 at deltage på Jeremias. Vi tror dog at din lokale menighed rigtig gerne vil støtte op om din ledertræning. Måske vil de gerne give hele beløbet. Du får refunderet transport med billigste offentlige transport eller kørsel i egen bil, hvis I er flere der kører sammen.
 
Er du klar? Send en ansøgning med navn, adresse, alder, lederopgave og anbefaling fra en lokal leder til BBUs sekretariat. Hvis kurset overtegnes, bliver det først til mølle.
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262