Ledertræning / Jeremias

Jeremias

 
 
Er du leder i din kirke? Har du lyst til at blive bedre udrustet til at lede andre? Er du i alderen 16-20? Så er Jeremias noget for dig. Næste Jeremias hold bliver arrangeret i et samarbejde mellem MBU fra Missionsforbundet og BBU fra Baptisterne.

Formålet med Jeremiasforløbet er at uddanne unge ledere i alderen 16-20 år i MBU og BBU. Vi vil udruste unge til at være autentiske ledere nationalt og lokalt.
 
Der vil derfor være fokus på udviklingen af tro, karakter og kompetencer. Undervisningen vil handle om den personlige udvikling, ressourcer og kompetencer, tro, den verden vi er og hvordan vi følger efter Jesus.
 
Der vil være gruppesnak, undervisning, læsning i bibel og andre bøger og forberedelse i form af små hjemmeopgaver. 

De fire samlinger afholdes:

  • 24-26 september 2021
  • 19-21 november 2021
  • 4-6 februar 2022
  • 1-4 april 2022
  
Det handler om ledelse, Jesus og dig!
 
Pris er 2500 kr. samlet for alle fire weekends og vi opfordrer de lokale menigheder at støtte deltagerne.
 
Send en ansøgning med navn, adresse, alder, lederopgave og en kort anbefaling fra en lokal leder til bbu@bbunews.dk. Tilmeldingsfrist er 10. september 2021
 
 
Det koster kr. 2.500 at deltage på Jeremias. Vi tror dog at din lokale menighed rigtig gerne vil støtte op om din ledertræning. Måske vil de gerne give hele beløbet. Du får refunderet transport med billigste offentlige transport eller kørsel i egen bil, hvis I er flere der kører sammen.
 
Er du klar? Send en ansøgning med navn, adresse, alder, lederopgave og en kort anbefaling fra en lokal leder til BBUs sekretariat. Hvis kurset overtegnes, bliver det først til mølle.
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262