Ledertræning / Jeremias

Jeremias

Er du leder i din kirke? Har du lyst til at blive bedre udrustet til at leder andre? Er du i alderen 17-21? Så er Jeremias noget for dig. Næste Jeremias hold bliver arrangeret i et samarbejde mellem MBU fra Missionsforbundet og BBU fra Baptisterne.

Jeremias er et ledertræningskursus, som forgår på tværs af landet i skoleåret 18/19. I løbet af 5 weekender, afholdt i forskellige kirker, vil du får en dybdegående undervisning i det at være leder. Vi vil give dig redskaber til kristenlivet og hjælpe dig med at kunne forstå dig selv og andre bedre, og dermed kunne forberede dig på samarbejde med forskellige mennesker. Vi vil udfordre dig, snakke med dig om biblen, og give dig rum til at udvikle dig til en bedre leder.
 
Oplevelser fra Jeremias 2013/2014
 
Ud over at være et kursus, hvor du udvikler dig, så ønsker vi også at give dig et netværk på tværs af landet, hvor du kan skabe relationer blandt forskellige kirker, hvilket kan gøre det lettere at samarbejde mellem de lokale kirker, men også give dig inspiration fra andre.

Under Jeremias kurset er det vigtigt at du har en lokal mentor, som fx kunne være din præst eller en fra børne- ungdomsarbejdet. Her har du muligheden for at prøve nogle af de ting du møder på Jeremias af i dit lokale lederarbejde, men din mentor kan også hjælpe dig til at får endnu mere ud af Jeremias.

 

Deltager du i Jeremias, er det vigtigt at du er med alle 5 weekender, da dette giver den bedste helhed for forløbet, og dit fraværd ville skade Jeremias for de andre deltagere. Vi prøver til hver weekend at finde nogle gode undervisere, og lave et spændende program som du ikke vil gå glip af.

Weekenderne er som følger:

  • 28/9-30/9
  • 2/11-4/11
  • 25/1-27/1
  • 8/3-10/3
  • 3/5-5/5
 
 
 
Hvis du gerne vil med på Jeremias, så tag fat i nogle fra din kirke og hør om de tænker at du er klar til Jeremias. Der efter kan du tage fat i BBU eller henvende dig til Jonatan Nissen 28440903/jonatan.nissen@gmail.com.
 
 
Sidste mulige dato for tilmeldelse er den 5. august 2018.
 
Prisen for at deltage på Jeremias er kr. 2.500 for alle weekender. Transport til weekenderne refunderes.
 
 
På studietur
 
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262 | bbu@bbunews.dk