Aktiviteter / Integration
Vi tror

Integration

I BBU glæder vi os over at se hvordan unge kristne samles på tværs af nationaliteter. Derfor ønsker vi at hjælpe nydanskere, der har deres gang i baptistkirken, med at gøre det lettere at mødes og udføre aktiviteter der gavner fællesskabet blandt teenager og unge, i deres lokale kirke.
 


Hvad kan BBU så bidrage med?
I BBU kan vi hjælpe nystartede grupper som ønsker at oprette en lokalforening, hertil ligger der bl.a. at vi kan vejlede i det administrative arbejde (kommune osv.).

Derudover har man som medlem af BBU, mulighed for at deltage på diverse ledertræningskurser, (SHIP, Jeremias, Levit) som ville kunne gavne foreningsarbejdet og styrke et voksende fællesskab.

Da BBU arbejder med foreninger på nationalt plan, vil vi kunne hjælpe nye foreninger med at indgå i netværk med andre BBU foreninger både på det lokale og nationale.

Når i så har samlet en gruppe unge i jeres kirke hvad er så næste skridt?
Hvis I er en gruppe som samles af og til, som har brug for hjælp til at lave vedtægter osv. for at kunne blive en godkendt lokalforening. Som mangler ressourcer og midler til at kunne arrangere aktiviteter eller som ønsker at være en del af et nationalt netværk, så skriv en mail til BBUs sekretariat og vi vil kontakte jer for videre forløb.
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262