Ledertræning / Hybrid

Hybrid

 
 
Er du frivillig leder i en menighed på Sjælland? Er du over 20 år og vil du gerne udvikle dig selv som menneske og som leder? Så er Hybrid for dig.
 
Hybrid er et læringsforløb for dem, der arbejder som frivillige ledere i menigheden. Uddannelsen er et samarbejde mellem kirker på Sjælland, som har til formål at udruste ledere.

Navnet Hybrid hentyder dels til at uddannelsens fokus er en krydsning af discipelskab og lederskab, og dels til at det er et samarbejde mellem en række forskellige kirker. Vi er også inspireret af at hybrider indenfor biologien ofte medfører øget vækst og større modstandskraft.

Undervisningsforløbet er tilrettelagt med 5 søndage + en weekend fordelt over 13 måneder. Undervisningen er overordnet tilrettelagt således, at man får en forståelse af hvordan den enkeltes historie hænger sammen med Guds historie. Desuden vil man få konkrete ledelsesværktøjer, kirkeforståelse og udfordring til at arbejde missionalt.

De fem samlinger vil være en kombination af oplæg, undervisning og gruppesamtaler. Oplæg og undervisning varetages både af præster og ledere fra de medvirkende kirker, såvel som af eksterne.
 
I grupperne arbejdes der blandt andet med at få lederskab til at blive omsat fra teori til praksis i forhold til de konkrete udfordringer, vi møder i kirkerne. Samlingerne foregår i forskellige kirker og hver samling indledes med at vi deltager i en gudstjeneste, der hvor samlingen holdes.

Overskriften på de fem samlinger handler om relationer – med fire forskellige perspektiver:
1. Forholdet til Gud
2. Forholdet til mig selv
3. Forholdet til verden
4. Forholdet til kirken

Det første og vigtigste fokus handler fx om bibelsyn og hvorfor det er vigtigt at kende Guds historie.

Det andet fokus handler bl.a. om en sund relation til sig selv, om identitet og troshistorie.
 
Det tredje fokus handler om at Gud har en mission for sin verden, og ønsker at bruge kirken i den mission.
 
Det fjerde fokus handler om sund ledelse i og af kirken.

Læs mere om Hybrid her
 
BBU støtter BBUere som deltager i Hybrid med kr. 250
 
Klik her for at blive BBU Landsmedlem
 
Klik her for at hente formular til ansøgning om støtte 
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262 | bbu@bbunews.dk