/ Ledertræningsstøtte

Ledertræningsstøtte

BBU vil gerne støtte mange forskellige former for ledertræning, kurser og uddannelse af den lokale leder, idet lokalforeningen gennem disse ting får tilført en stor og vigtig inspiration.
 
Samtidig ønsker vi at være med til at udvikle den lokale leder personligt, idet god ledelse er vigtig for fremtidens lokale foreninger i BBU.
 
Derfor arrangerer BBU allerede en del forskellig ledertræning på nationalt plan, hvor du f.eks. kan deltage i:
Follow - Løbende kursustilbud til de 14-17 årige
Jeremias - Et årig lederuddannelse for de 17-20 årige
Levit - Et årig musikuddannelse for de 16-22 årige
 
Herudover arrangerer BBU også enkelstående kurser, bl.a. på musikområdet.
 
Måske har du eller din lokalforening appetit på mere ledertræning og derfor giver BBU støtte til at lokalforeningen selv arrangerer ledertræning, eller når du gerne vil på noget spændende ledertræning, som andre arrangerer
 
Ansøg om deltagerstøtte:
Hvis du selv - evt. sammen med andre fra din lokalforening - vil deltage i ledertræning, et kursus eller anden form for inspiration, så kan der være penge at hente hos BBU. Udfyld dette ansøgningsskema og send det til sekretariatet.
 
Ansøg om støtte til lokalforeningen:
Overvejer lokalforeningen at invitere en dygtig underviser eller på anden måde inspirere til arbejdet i den lokale forening, vil det sikket også være muligt at få støtte fra BBU. Udfyld dette ansøgningsskema og send det til sekretariatet.
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262 | bbu@bbunews.dk