Ressourcer / Den Røde Tråd

Den Røde Tråd

Det er en stor glæde at præsentere ”Den Røde Tråd” materialet, som kan være med til at skabe sammenhæng i lokalforeningens og menighedens arbejde.

Den Røde Tråd er en pædagogisk oversigt over livsfaser, som hjælper til at målrette aktiviteten i den aldersklasse man er frivillig i.

Den Røde Tråd viser også hvordan vi står sammen med andre frivillige over tid, ved at forstå at andre var frivillige for min nuværende gruppe, da de var yngre, og andre igen bliver frivillige for dem, når de bliver ældre.

Det er let og overskueligt at finde konkret indsigt til præcis den aldersgruppe, man er frivillig i, samtidig med at den giver god vejledning til at lede gruppen. Den åbner også op for at se den røde tråd igennem det livsforløb et barn eller ung har igennem BBU’s foreningstilbud.
 
Materialet skulle være tilgængelig i din lokalforening, men kan også downloades her. Har du brug for ekstra kan du kontakte BBUs sekretariat.
 
Rasmus Elkjær Larsen tilbyder også at besøge lokalforeningernefor at give en uddybende gennemgang af materialet. Du kan kontakte Rasmus her
 
Du kan også følge med på www.ledmedditliv.dk, som hele tiden udvikles med nye videoer, podcasts og andre materialer
 
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262