Aktiviteter / Børn
Vi tror

Børn

Sidebar light greenVi tror på at livet udfoldes og leves i mange forskellige sammenhænge. I BBU ønsker vi at give plads til at børn og unge vokser og udvikles og dermed får en god start på resten af deres liv. I børneklubber, børnekirker og søndagsskoler over hele landet mødes børn og voksne for at lege og lære om tro og liv. Her bobler livet og glæden – venskaber for livet opstår og børnene får en god basis at bygge videre på i livet.
 
BBU uddanner og vejler børnearbejdere og udgiver materialer til brug i søndagsskoler og børnekirker. Hvert år samler vi mere end 150 børn til Børnestævne – her bobler livet over i masser af sjov, leg og fællesskab. BBU er en levende organisation i fortsat udvikling, her er hele livet i centrum – vi ønsker at hjælpe børn og unge til at finde et grundlag for livet – en udgangspunkt og en tilgang til livet der tager sit udgangspunkt i troen på Gud og favner hele livet og hele verden.

Der findes meget insiration til at udbrede Guds rige blandt børn:
 
 
BBU samarbejder med andre kirkelige Børne- og Ungdomsorganisationer om Børnemedarbejderkonferencen, Børnemedarbejderkursus, gratis webinarer, materialer og meget mere.
 
Klik på billedet herover og se de mange muligheder.
 
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262