Om BBU / BBUs nye konsulent

BBUs nye konsulent

BBUs nye Børne- og Ungdomskonsulent

 
I en tid med store transfer nyheder i både fodbold og cykling, er BBU nu også klar til at offentliggøre årets signing. De som mener at Neymar er en vild signing for Paris, kan glæde sig til BBUs…

BBU har ledt efter en børnekonsulent og med start fra 14. august 2017, er det en stor glæde at kunne offentliggøre vores aftale med Rasmus Elkjær Larsen. Rasmus er i dag ansat som præst hos Frikirken i Aabenraa, og vil fortsat have tjeneste der, men 10 timer om ugen vil han bruge som børne- og ungekonsulent i BBU. Rasmus har masser af erfaring, som vi ser frem til at bruge i vores organisation, hvor hans fokus skal være på at motivere børnekirkemedarbejdere og hjælpe med udvikling af børnekirker lokalt. Rasmus har bl.a. været formand for Missionsforbundets Børn og Unge, arbejdet med trosudvikling i "Tro Bygger Bro" arbejdet, været volontør i YFC, børnelejrpræst, arbejdet med et børnehjem i Ghana m.v.

Derudover ønsker vi fremadrettet at arbejde mere med trosudvikling i BBUs forskellige målgrupper, som går fra 0-30 år. Det er vigtigt at troen tidligt bliver en aktiv del af børn og unge’s hverdag og derfor er det vigtigt at fokusere mere på kontinuerligt trosudvikling, der hele tiden bygger ovenpå og udvikler troen hos børn og unge.

I det første år vil Rasmus ligeledes være inde over opstarten af det ”nye” Jeremias, og være med til at inspirere lederne og være med til at ligge fundamentet for det ”nye” Jeremias.

Vi ser frem til hvordan dette samarbejde med Rasmus kan være med til at løfte BBU som organisation endnu højere, i målet om at styrke det børne- og ungdomsarbejde der udgår fra de lokale menigheder.

Hvis der er spørgsmål i forbindelse med ansættelsen henvises til formand Rasmus Højmark (5358 5598) eller Børne- og ungdomskonsulent Rasmus Elkjær Larsen (23621010)
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Fælledvej 16, 7200 Grindsted  | Tlf.: +45 2578 3262 | bbu@bbunews.dk