Ledertræning / Jeremias

Jeremias

Er du leder i din kirke? Har du lyst til at blive bedre udrustet til at leder andre? Er du i gymnasiealderen? Så er Jeremias noget for dig. Næste Jeremias hold bliver arrangeret i et samarbejde mellem Missionsforbundets Børn og Unge og Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund.
 
Jeremias er et ledertræningskursus, som forgår på tværs af landet i skoleåret 17/18. I løbet af 5 weekender, afholdt i forskellige kirker, vil du får en dybdegående undervisning i det at være leder. Vi vil give dig redskaber til kristenlivet og hjælpe dig med at kunne forstå forskellige personligheder, og dermed kunne forberede dig på samarbejde med forskellige mennesker. Vi vil udfordre dig, snakke med dig om biblen, og give dig rum til at udvikle dig til en bedre leder.
 
Oplevelser fra Jeremias 2013/2014
 
 
Ud over at være et kursus, hvor du udvikler dig, så ønsker vi også at give dig et netværk på tværs af landet, hvor du kan skabe relationer blandt forskellige kirker, hvilket kan gøre det lettere at samarbejde mellem de lokale kirker, men også give dig inspiration fra andre.

Under Jeremias kurset er det vigtigt at du har en lokal mentor, som fx kunne være din præst eller en fra børne- ungdomsarbejdet. Her har du muligheden for at prøve nogle af de ting du møder på Jeremias af i dit lokale lederarbejde, men din mentor kan også hjælpe dig til at får endnu mere ud af Jeremias.
 
Deltager du i Jeremias, er det vigtigt at du er med alle 5 weekender, da dette giver den bedste helhed for forløbet, og dit fraværd ville skade Jeremias for de andre deltagere. Vi prøver til hver weekend at finde nogle gode undervisere, og lave et spændende program som du ikke vil gå glip af. 
 
De 4 Jeremias-weekender:
  • 29. september - 1. oktober - 2017
  • 3-5 november 2017
  • 26-28 januar 2018
  • 1-4 marts 2018
  • 6-8 april 2018
Og afsluttes på Sommerstævnet, hvor man hjælper til, bl.a. som leder.
 
 
 
Hvis du gerne vil med på Jeremias, så tag fat i nogle fra din kirke og hør om de tænker at du er klar til Jeremias. Derefter kontakter du:
MBU: Jonatan Nissen - 28440903 eller jonatan.nissen@gmail.com
BBU: Rasmus Elkjær - 23621010 eller pas2ren@gmail.com 
 
Prisen for at deltage på Jeremias er kr. 2.500 for alle weekender. Transport til weekenderne refunderes.
 
SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER
D. 14 SEPTEMBER.
Tilmelding sker ved at sende en mail til bbu@bbunews.dk
 
På studietur
 
BBU - Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund | Rosenlunden 17, 5000 Odense  | Tlf.: +45 2578 3262 | bbu@bbunews.dk